lauantai 14. maaliskuuta 2015

Keväisiä kuulumisia ja yllätys!

Terve! Tää syksy ja talvi on mennyt melkeenpä sumussa pääosin koulukiireiden takia. Oon tykännyt todella opiskelusta ja rikosseuraamusala on osoittautunut nappivalinnaksi itselleni. Eniten mua on ehkä rassannut pitkät koulumatkat, yhteensä 2 h suuntaan ja takas. Itsenäisiä- ja ryhmätöitä on kans paljon. Se on kuitenkin sen arvoista ja paljon olen oppinut! Kolmisen viikon päästä aloitan työharjoittelun ja sitä ennen suunnataan koko perheen voimin Turkkiin lomalle kahdeksi viikoksi! :)Juu, oishan mulla tässä yllätyskin paljastettavana niille, jotka eivät mun facebookkia seuraa. Elikkä elokuun lopussa olisi meille tulossa vauva! Aili vaikuttaa aika innokkaalta isosiskolta, mutta enpä tiedä ymmärtääkö vielä mitä tuleman pitää. Hyvin olen voinut, mitä nyt väsymystä lukuunottamatta. Tämä toinen raskaus on ollut hyvin erilainen kuin aiempi. Ailin aikaan minulla oli koko raskauden ajan pahoinvointia, nyt sitä ei ole ollut lähes ollenkaan.  Nyt sitten ensimmäinen opintovuosi paketiin ja sitten äitiyslomalle. Myöhemmin sitten jatkan koulua.

Vauvan sukupuolesta ei tosin ole vielä tietoa
Ensi sunnuntaina suunta kohti Turkkia! Hyvin on aikaa tehdä viimoiset koulutehtävät ja pakata laukut. Lennetään ensin Izmiriin ja viivytään päivä tai kaksi ja sen jälkeen matkustetaan Denizliin. Mukavaa päästä pitkästä aikaa matkaan ja saada muutakin ajateltavaa kuin koulu! Hyviä ilmojakin on lupailtu, joten toppatakki jää kotiin naulaan. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Mukavaa lukea taas kuulumisiasi! Minullakin toinen raskaus oli erilainen kuin ensimmäinen, saanko veikata että poika olisi tulossa :) Kuulemma silloin on pahoinvointia vähemmän ja meillä se piti paikkansa. Tosin tämä toinen on ihan erilainen kuin isosiskonsa joka nukkui hyvin ja oli muutenkin hyvin helppo, vauvat ovat niin erilaisia. Sen voin sanoa ettei kaksi pientä lasta todellakaan mene samassa kuin yksikin, varsinkin jos on hyvin haastava tapaus kuten meillä. Toivottavasti teillä helpompaa :)

  Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin epäilen, että nyt olisi poika tulossa. Mutta olen kuullut sitäkin, että jollain oli vähän pahoinvointia ja epäili poikavauvaa ja sitten tuli tyttö. :D Sen näkee sitten. Meillä on aika haastava tapaus tämä esikoinen. Saa nähdä tuleeko pikkusisarukseksesta yhtä tempperamenttinen.

   Poista
 2. Mukavaa lomaa ja onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Sulle olisi haaste blogissani:
  http://pienessaperheessa.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html
  :)

  VastaaPoista
 4. Päivitätkö vielä:/?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kun en ole vastannut kommenttiisi ajoisss. Päivittäminen on totisesti jäänyt mutta aion lähiaikoina kirjoittaa. Kiva että joku vielä osoittaa kiinnostusta blogia kohtaan vaikka en ole aikoihin kirjoitellut.

   Poista
  2. Anteeksi kun en ole vastannut kommenttiisi ajoisss. Päivittäminen on totisesti jäänyt mutta aion lähiaikoina kirjoittaa. Kiva että joku vielä osoittaa kiinnostusta blogia kohtaan vaikka en ole aikoihin kirjoitellut.

   Poista
 5. Olisi kiva kuulla 3 kk vanhasta pikkusisaruksesta juttua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan kirjoittaa vielä tän vuoden puolella! Lapsen hoito vie multa melkein kaiken ajan tällä herkellä mutta aion kyllä kirjoittaa. :)

   Poista

Piristät päivääni jättämällä kommentin. Kiitos! :)